Nieuws

Eerlijk winkelen
Let op! Dit artikel is al 102 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Eerlijk winkelen: goede en eerlijke producten vind je bij bijzondere ondernemers in Tilburg

Eerlijk Winkelen is een succesvol landelijk initiatief om iedereen te stimuleren vaker te kiezen voor eerlijke en duurzamere producten. Deze week zijn er enkele doeken opgehangen in de stad om aandacht te vragen voor dit initiatief. Tilburg heeft namelijk genoeg beschikking over bijzondere ondernemers die goede en eerlijke producten verkopen. 

Eerlijk winkelen

Ook in Tilburg zijn veel winkels en horeca aangesloten bij de EerlijkWinkelen-route. Ondernemers die zich ook in deze crisistijd durven onderscheiden door een duurzamer en eerlijker aanbod. Via een handige app en een website kun je eenvoudig de zaken vinden waar producten te koop zijn met een goed verhaal.

De EerlijkWinkelen-route bestaat al 7 jaar in Tilburg en wordt opgefrist. Om extra aandacht hiervoor te vragen is er deze week een aantal prachtige banners opgehangen in de binnenstad. Deze doeken werden aangeboden door Broeren Wegenbouw, een bedrijf dat duurzaamheid en Fairtrade al jaren hoog in het vaandel heeft staan.

Ondernemers

Ken je of ben je een ondernemer die zich met zijn assortiment onderscheidt op gebied van duurzaamheid, fairtrade en biologisch? Dan kan je meedoen door je aan te melden via tilburg@eerlijkwinkelen.nl. Het initiatief wordt omarmd door Gemeente Tilburg, Ondernemersfonds Binnenstad Tilburg, Tilburg Circulair en Switch / ContourdeTwern.

Op de bijgevoegde foto zie je de volgende ondernemers: Focus foodbar, FoodAtelier, ReShare Store en Switch.

 

Reageer op dit bericht