Nieuws

bram's gourmet
Let op! Dit artikel is al 362 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Eerste BRAM’S Gourmet winkel van Nederland opent in Tilburg

Midden in het centrum kan het publiek vanaf aanstaande donderdag genieten van knapperige verse frites van BRAM’S Gourmet. BRAM’S heeft zich naast de vertrouwde portie friet gespecialiseerd in verschillende stoofgerechten. Hierin werden ze geadviseerd door tv-kok Herman den Blijker. 

Bij de nieuwe vestiging op de hoek van de Heuvelstraat en de Heuvel, waar voorheen Sneakers was gevestigd, kun je terecht voor de ‘stoofs’ bestaande uit vers gebakken friet met verschillende toppings. Denk hierbij aan langzaam gegaard rundvlees, malse pulled pork, Aziatische gemarineerde kippendij, rijke en smaakvolle kalfswang óf de vegetarische variant met verse champignons, Parmezaanse kaas en truffelmayo.

Hét geheim? De aardappel!

De aardappelen die BRAM’S gebruikt is hét geheim van het grote succes. De frieten worden vers gesneden van zorgvuldig geselecteerde aardappelen die afkomstig zijn van de akkers van boeren uit de Hoeksche Waard. De frietbakkers snijden de aardappelen met de hand in de open frietkraam. ”We laten de schil eraan, dit geeft de friet een karakteristieke smaak. Friet een je namelijk niet iedere dag en daarom moet ieder frietje perfect zijn,” vertelt franchisenemer Niel Roekelea.

Over BRAM’S Gourmet

BRAM’S is onderdeel van de bekende frietformule Bram Ladage. Bram Ladage is in 1967 begonnen met een kraam op de Rotterdamse markt en is inmiddels uitgegroeid tot een sterke formule met meer dan dertig winkels in heel Nederland. Na vier eerdere ‘containervestigingen’ opent BRAM’S deze week de eerste winkel van Nederland in Tilburg.

Lijkt het jou leuk om bij BRAM’S Gourmet te werken? Ze zoeken nog personeel. Bekijk snel de vacature.

download (26)

Reageer op dit bericht