Nieuws

doloris
Let op! Dit artikel is al 242 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Eerste kaarten voor doolhof Doloris in de verkoop

Medio mei opent het surrealistische kunstdoolhof Doloris aan de Spoorlaan. Inmiddels is de datum van de start van de voorverkoop bekend. Op dinsdag 29 januari gaan om 12.00 uur de allereerste kaarten voor dit doolhof, mét rooftopbar, in de verkoop.

Korting op de eerste kaarten

Wil jij een van de eerste zijn die het Universum van Doloris mag betreden? Op 29 januari gaan de eerste kaarten dus in de verkoop. Van deze kaarten, met korting, wordt maar een beperkt aantal verkocht. In de voorverkoop kost een kaartje €17,- terwijl de normale prijs €20,- wordt. Ook is het mogelijk om een groepskorting te krijgen, voor 10 kaarten betaal je in de voorverkoop €150,- in plaats van €200,-. De kaarten zijn geldig tot 31 december 2019.

Over Doloris

Het doolhof opent medio mei in het oude postkantoor aan de Spoorlaan. Doloris is een surrealistisch kunstdoolhof waar een  grote rooftopbar bij hoort. Wanneer je dit doolhof binnenstapt wordt er een unieke walk-trough experience  gepresenteerd waar je klimmend en kruipend doorheen moet. Het is een meeslepend avontuur waarbij de zintuigen goed worden geprikkeld. Hiermee zet Tilburg zich in een bijzonder rijtje met New Mexico, Seoul en Tokyo op het gebied van meeslepende attracties.

Doloris Universe is een samenwerking tussen cultureel bureau Qanvas en kunstenaarscollectief Karmanoia. Karmanoia was eerder al verantwoordelijk voor het Peristal Signum, een surrealistisch doolhof in Berlijn dat in 4 jaar zo’n 40.000 bezoekers trok. Joep van Gorp, de directeur van Qanvas en Doloris was één van die bezoekers. Hij werd geïnspireerd en kwam tot deze grotere en meer meeslepende variant in Tilburg. Het doolhof en de rooftop worden medio mei geopend en blijven minimaal 10 jaar te bezoeken.

 

Reageer op dit bericht