Eerste namen Back 2 the 90’s bekend

Het duurt nog een hele poos, maar de organisatie van Back 2 the 90’s heeft de eerste namen op de line-up bekend gemaakt. Op zaterdag 1 juli 2017 vindt de vijfde editie van het festival plaats in het Leijpark. Aangezien het de lustrumeditie is, pakt Back 2 the 90’s groots uit.

De organisatie van het festival, dat geheel in het teken staat van muziek uit de jaren ’90, heeft een groot scala aan internationale artiesten weten te strikken. Bekijk de eerste namen hieronder.

Internationale artiesten

Zo staan de Boyband East 17, Robin S, SASH!, Whigfield en Captain Jack live op het podium. De Belgische formatie Technotronic bekend van hun mega hit ‘Pump up the Jam’ komt ook naar ‘t Leijpark  ”Het is ons lustrum, dus we pakken dit jaar extra uit. Een gevarieerde line up met een zeer internationaal karakter,” zegt Daan van den Nouweland van de organisatie. Naast alle internationale artiesten zijn uit eigen land T-Spoon, 2 Brothers on the 4th Floor en Mental Theo aanwezig.

Een dag later vindt het dance festival Park Beats plaats, ook hier wordt het lustrum groots gevierd. Grote dj namen die hier komen optreden zijn Dannic, Kris Kross Amsterdam, Dyna en Lucas&Steve.

Meer informatie

Back 2 the 90’s staat op zaterdag 1 juli 2017 op het programma in het Leijpark in Tilburg. De kaartverkoop is inmiddels begonnen. Een dag later, op zondag 2 juli 2017, kun je terecht in het Leijpark voor Park Beats. Ook hiervan is de kaartverkoop inmiddels van start gegaan.