Nieuws

reanimatiepop
Let op! Dit artikel is al 604 dagen oud en wellicht niet meer relevant

EHBO Oisterwijk krijgt na 35 jaar een nieuwe reanimatiepop

Koos Kluytmans Interieurs heeft de aanschaf van een nieuwe reanimatiepop mogelijk gemaakt voor EHBO Oisterwijk. De nieuwe pop heeft de toepasselijke naam Koos gekregen en zal Kora op gaan volgen die al meer dan 35 jaar dienst heeft gedaan en destijds werd aangeschaft door Koos Kluytmans Interieurs in samenwerking met Rabobank Oisterwijk. Hiermee wil Koos Kluytmans Interieurs graag het werk van EHBO Oisterwijk ondersteunen en het mogelijk maken om ook in de toekomst weer zoveel mogelijk mensen de kennis van het reanimeren aan te leren.

Nieuwe reanimatiepop: Koos

Op zaterdag 17 november werd Koos officieel overgedragen door Wim en Jack Kluijtmans, de huidige directeuren, en in aanwezigheid van Koos Kluijtmans, aan EHBO Oisterwijk. Namens EHBO Oisterwijk namen voorzitter Ludo Fassaert en Tiny Barten en reanimatiepop in ontvangst.
Jack Kluijtmans benadrukte het belang van het werk van de EHBO, waarin de reanimatiepop centraal staat en een belangrijk symbool vormt voor het letterlijk en figuurlijk overdragen van de “levensadem”. Tiny Barten vertelde dat de EHBO Oisterwijk erg blij is met de mogelijkheid om een nieuwe reanimatiepop te kunnen gaan gebruiken gezien de toegenomen mogelijkheden die Koos biedt door de technologische vooruitgang ten opzichte van voorgangster Kora, die overigens ook nog steeds dienst doet.

Kijk voor meer informatie op de website van Koos Kluytmans Interieurs.

Reageer op dit bericht