Nieuws

Social Media APK
Let op! Dit artikel is al 1031 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Enkel je auto APK laten keuren is niet meer van deze tijd

Anno 2017 is het al lang niet meer innovatief of bijzonder om iets met social media te doen. Het zou onderdeel moeten zijn van de ‘online hygiëne’ van een bedrijf. Of je zelf nou wel óf niet actief bent op social media, jouw (potentiële) klanten zijn dat gegarandeerd. Achterstallig onderhoud, of niet in het bezit zijn van populaire social kanalen, straalt onprofessionaliteit uit. Men zal denken “als ze dat al niet op orde hebben, hoe zit het dan met de rest?” Én vergeet niet dat het in het bezit zijn van social media kanalen bevorderlijk is voor jouw vindbaarheid op het web.

Social Media APK

Communicatiebureau Strooploos biedt hiervoor een makkelijke uitkomst: de Social Media APK. Aan de hand van een uitgebreide checklist, bestaande uit 73 punten, worden alle facetten van de belangrijkste social media kanalen van dit moment gecontroleerd. Heb je bepaalde kanalen niet? Geen probleem, Strooploos maakt deze voor je aan en richten ze keurig in. De kanalen die je al wel gebruikt, worden op gebied van beeld, tekst en techniek helemaal bijgewerkt.

Wat kan je van Strooploos verwachten?

  • Indien nodig claimen ze ontbrekende kanalen, optimaliseren deze en vullen alle basis instellingen;
  • Ze controleren/vullen alle teksten en links op de profielen;
  • Ze voeren jouw huisstijl consequent door in het grafisch ontwerp van alle kanalen;

 

Dit alles voor de volgende netwerken:

 

Kortom: deze dames zorgen dat jouw bedrijf alle belangrijke social media kanalen bezit, dat deze weer helemaal bij de tijd zijn en je naast jouw offline hygiëne ook jouw online hygiëne op orde hebt. En dat alles binnen een doorlooptijd van maximaal 2 weken!

Reageer op dit bericht