Nieuws

karaokebar
Let op! Dit artikel is al 1145 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Er komt een karaokebar naar de Tilburgse Heuvel

Zing jij graag onder de douche, maar ontbreekt het talent om door te breken als zanger of zangeres? Dan heb jij in Tilburg binnenkort de kans om alsnog op een podium een liedje te zingen. Karaoke-formule The End heeft namelijk plannen om naar Tilburg te komen.

Volgens het Brabants Dagblad wil The End zich vestigen in het pand waar momenteel ook shotjesbar Chupitos en kledingzaak Vive gevestigd zijn. Of dit een vertrek voor Chupitos betekent, is nog niet bekend. Eerder probeerde ook Vivian Choo een karaokeformule in Tilburg te lanceren. Dat kwam helaas niet van de grond. Inmiddels kun je tapasrestaurant Grill-ig vinden in het voormalige Vivian Choo pand.

Crowdfunding

De plannen zijn dus nog niet definitief, maar het geld is in ieder geval al binnen. Om de karaokebar naar Tilburg te krijgen, werd een crowdfunding ingezet. Deze is in Tilburg is inmiddels succesvol afgerond. In totaal investeren investeerders €200.000,- in het concept. Het is hip & happening in Tilburg momenteel: horecaconcepten laten financieren door middel van crowdfunding. Zo financierde chocolatier Dries Michels van Friandries zijn eerste stappen in het vak door crowdfunding, kreeg Hostel Roots zo een flink bedrag binnen en loopt er momenteel ook een actie voor Kattencafé de Spinnerij.

The End Karaoke

De vestiging in Tilburg wordt de derde locatie van de formule. In Amsterdam en Groningen zijn al locaties van The End gevestigd. De karaokebar heeft dus haar ogen laten vallen op het voormalige Humphrey’s pand aan de Heuvel. In de zaak moet een groot karaoke podium komen zodat ook grotere groepen een perfecte avond uit kunnen beleven in de zaak. Wanneer The End Karaoke haar deuren in Tilburg opent, is nog niet bekend.

Reageer op dit bericht