Nieuws

Erykah Badu
Let op! Dit artikel is al 271 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Erykah Badu naar 013 voor exclusieve Nederlandse show

Op maandag 12 augustus komt de ‘High Priestess of Neo-Soul’ Erykah Badu naar 013 voor een exclusieve Nederlandse show. De ticketverkoop start op vrijdag 31 mei om 10.00 uur via 013.nl.

Toen Erykah Badu in 1997 haar debuut album ‘Baduizm’ uitbracht gaf ze ook direct het startschot voor een complete nieuwe muzikale beweging. Haar unieke sound, waarbij ze soulmuziek vermengde met lome hiphop beats, werd al snel betiteld als neo-soul. Datzelfde jaar liet ze gelijk zien dat ze ook live haar mannetje kon staan met het album ‘Live’ dat haar in Nederland een flinke hit opleverde met ‘Tyrone’.

High Priestess of Neo-Soul

Erykah haar fantastische zang en de manier waarop ze met haar stem steeds opnieuw het publiek weer weet te hypnotiseren leverde haar als snel de titel ‘High Priestess of Neo-Soul’ op. Een titel die haar siert, in haar omvangrijke carrière wist Badu namelijk al vier Grammy Awards te verzilveren. Haar unieke performance maakt elke live verschijning van Erykah er eentje om te koesteren.

Op maandag 12 augustus doet ze 013 aan voor een live performance, en wij kunnen niet wachten om de hoge priesteres van de neo-soul te verwelkomen op ons Tilburgse altaar.

Reageer op dit bericht