Etalagewedstrijd op Winkellinten Korvel en Besterd: stem op de mooiste etalage!

etalagewedstrijd

Winkellinten Korvel en Besterd houden dit jaar voor de eerste keer een gezamenlijke etalagewedstrijd en maken zo shoppen in de winter extra bijzonder! Vanaf 15 december zijn de prachtige winteretalages op Korvel en Besterd te bewonderen. Jij kan stemmen op de mooiste etalage en prachtige prijzen winnen. Deelnemende winkels zijn te herkennen aan een speciale raamsticker en uiteraard ook aan een extra fraaie etalage!

Foto: Facebookpagina Etalagewedstrijd Korvel & Besterd.

Alle deelnemende etalages zijn ook te bekijken op de Facebookpagina van Winkellinten Korvel en Besterd. Stem op de mooiste etalage via Facebook of met het stembiljet dat verkrijgbaar is in de deelnemende winkels en maak kans op prachtige prijzen. Je kunt dit doen van 15 december 2018 tot en met 7 januari 2019. Jouw stem en de oplossing van de puzzelroute lever je in bij een van de deelnemende winkeliers.

Puzzelroute

In de etalages hangen ook herkenbare ‘Letters’. Deze letters vormen een onderdeel van een puzzelroute, want alle letters samen vormen een toepasselijke slagzin. Korvel en Besterd hebben ieder hun eigen slagzin. Zowel voor de etalagewedstrijd als voor de Letter-puzzeltocht zijn mooie prijzen te winnen.
Dus kom achter je beeldscherm uit, loop eens een rondje langs over onze winkellinten Korvel en Besterd en doe mee! Op Korvel begint de puzzelroute op het Lieve Vrouweplein en loopt via het St. Annaplein over de Korvelseweg naar het Korvelplein. Vanaf de binnenstad gezien, begin je aan de rechter kant van de straat en loop je via de andere kant weer terug. In totaal zoek je naar 22 letters. Op de Besterd (27 letters) begint de route op het NS-plein, via het Besterdplein ga je naar de Molenbochtstraat en loop je weer terug over het Besterdplein naar de Besterdring richting Veldhovenring. Terug loop je aan de overzijde de Besterdring af naar het NS-plein. Laat je verbazen over de vele speciale en vaak bijzondere winkels in winterse sferen.

Prachtige prijzen

De prachtige prijzen voor de etalagewedstrijd en de puzzelroute zijn beschikbaar gesteld door verschillende ondernemers van de winkellinten. Kijk voor meer informatie op de website van Winkellinten Korvel-Besterd.