Nieuws

spoormarkt
Let op! Dit artikel is al 1668 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Eten wat de stad schaft: de Spoormarkt keert terug

De Tilburgse Spoormarkt – eerder bekend als Vers Tilburg – keert dit jaar terug naar de Spoorzone. Zondag 10 september staat het terrein van de Houtloods in het teken van het beste lokale eten en drinken. Verschillende boeren, brouwers en telers uit de omgeving van Tilburg laten je hun verse producten proeven op dit smaakvolle evenement. 

Spoormarkt

Boeren trekken van het platteland naar Tilburg om daar hun verse kazen, worsten, groenten of zelfs chocolade te verkopen. Op deze ambachtelijke markt laten de boeren niet alleen hun producten proeven, ook demonstreren zij hoe ze dit maken en vertellen de bijbehorende sappige verhalen. Daarnaast maakt het muzikaal entertainment en de inspirerende sprekers, die vertellen over koken, ingrediënten en het milieu, het evenement compleet.

Standplaatsen

Als ambachtelijk ondernemer is het vanaf nu mogelijk om je in te schrijven als standplaatshouder voor de Spoormarkt. Alleen food-ondernemers uit Tilburg en omgeving kunnen zich inschrijven voor een stand en kraam. Aanmelden doe je op de site.

Vers Academy

Spoormarkt is onderdeel van Vers Academy. Een samenwerking tussen de vijf grote Brabantse steden om meer aandacht te generen voor gezond en lokaal eten.

Reageer op dit bericht