Nieuws

Bioscoop
Let op! Dit artikel is al 1497 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Euroscoop lanceert Dolby Atmos geluidssysteem

Euroscoop blijft vernieuwen. Na de voorstelling van het nieuwe complex in Schiedam, maakt de bioscoopketen bekend vanaf donderdag 28 april uit te pakken met het unieke Dolby Atmos geluidssysteem in Maastricht en Tilburg.

Over Dolby Atmos

Dolby Atmos is het neusje van de zalm als het op bioscoopgeluid aankomt. Maar liefst 64 unieke luidsprekers omringen de kijker en zorgen voor een intense en uitermate realistische geluidservaring tijdens de film.

In zowel Euroscoop Maastricht, als het complex in Tilburg werd de grootste zaal de afgelopen weken omgebouwd naar dit nieuwe systeem.

“Met de nieuwe installatie gaan we opnieuw een stap verder in de verbetering van de filmbeleving van onze bezoekers. De kijker zal als het ware het verhaal live beleven door het geluid dat hem volledig omringt.“ Vertelt directeur Luc van de Casseye enthousiast. “Het is trouwens ook nog maar de eerste stap in een hele reeks vernieuwingen die we de komende maanden zullen lanceren.”

Lancering

De lancering van het nieuwe geluidssysteem loopt samen met de release van de nieuwe Marvel-film “Captain America: Civil War”. Vanaf donderdag 28 april dus ook in 3D Dolby Atmos te zien bij Euroscoop Tilburg en Maastricht.

Reageer op dit bericht