Nieuws

cabaretcollege
Let op! Dit artikel is al 272 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Freek Bartels & Paul de Leeuw met exclusief koffieconcert in Tilburg

Op zondag 15 oktober vindt een exclusief en eenmalig concert plaats van twee mannen die van Tilburg (en slagerij LeJeune) houden: Freek Bartels en Paul de Leeuw. Ze nemen pianist Bernd van den Bos mee naar Theaters Tilburg.

Koffieconcert

Het begon in de kleedkamer tijdens de tournee van hun voorstelling Moeders en Zonen: vrienden Freek Bartels en Paul de Leeuw vonden elkaar. Via Facebook hielden ze hun volgers maandenlang live op de hoogte van hun dag, waarbij ze samen de sterren van de hemel en de barsten in de glazen zongen. Al snel ontstond het idee om dat naar een heus podium te verplaatsen en een eenmalig koffieconcert te geven. In Tilburg natuurlijk, want Freek komt er vandaan en Paul heeft het figuur van een kruik. En misschien ook wel omdat ze het concert kunnen combineren met een bezoekje aan de slager met de lekkerste leverworst, filet americain en vleessalade… Lejeune! Vorig jaar brachten de twee al een bezoek aan LeJeune en deden toen uitgebreid verslag van hun aankopen via een vlog.

Ticketverkoop

Freek & Pauls koffieconcert (met worst) vindt plaats op zondag 15 oktober om 12.00 uur in de schouwburg van Theaters Tilburg. De tickets kosten €19,50 en zijn te koop via de website van Theaters Tilburg of bij Infoservice & Tickets, 013 543 22 20.

Reageer op dit bericht