Nieuws

deadstock
Let op! Dit artikel is al 770 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Exclusieve sneakermarkt Deadstock komt naar Tilburg en er zijn nog kaarten

Nike Air Max 1 Elephant, Asics Gel Lyte III Patta Amsterdam of de Adidas Yeezy Boost 700. Kans dat het jou weinig zegt, maar het zijn allemaal zeer exclusieve sneakers (sportschoenen die je ook in het dagelijks leven kunt dragen voor de leek). Op zaterdag 2 november heb je de kans dat je gigantisch veel exclusieve sneakers in de Spoorzone tegenkomt want dan komt Deadstock Sneaker Market naar Tilburg.

De Deadstock Sneaker Market verwacht bezoekers uit heel het land en ook uit het buitenland. Met ruim 80 stands waar zowel particulieren als winkels hun meest exclusieve collectie verkopen, is de Deadstock Sneaker Market namelijk het grootste sneakerevenement buiten de randstad. Ook voor verschillende artvormen zoals tattoo, muziek en fashion kun je op het event in de Wagenmakerij terecht. Eerder werden er ook al succesvolle edities van het evenement in Nijmegen en Eindhoven georganiseerd.

De organisatie is in handen van de zeer populaire (online) sneakerboetique BIJSMAAK. Bij Deadstock hoef je overigens niet te denken aan doodshoofden. Het is de benaming voor sneakers die nog niet gedragen zijn en nog nieuw in de doos zitten.

Meer informatie

Het sneakerevenement duurt op zaterdag 2 november van 12:00 – 18:00 uur. Je hebt wel kaartjes nodig. Deze zijn online te koop vanaf een tientje. Ga je met meerdere vrienden of vriendinnen? Dan ontvang je groepskorting. Check hierover alles op de website van het event.

Reageer op dit bericht