Nieuws

spreekuur spataderen
Let op! Dit artikel is al 737 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Extra spreekuur spataderen in Tilburg Reeshof

Het team van spataderspecialisten in Tilburg Reeshof is sinds kort uitgebreid met fleboloog drs. Eva Walthuis. Deze arts heeft na haar studie Geneeskunde ook nog de certificering Flebologie afgerond. Je kunt sinds kort daarom gebruik maken van een extra spreekuur spataderen.

Eva Walthuis vertelt

“Ik blijf de Flebologie een heel mooi vakgebied vinden om als arts werkzaam in te zijn. De patiëntenpopulatie is namelijk heel gevarieerd patiëntenpopulatie. Ik vind het bijzonder leuk om de spataderproblematiek goed in kaart te brengen met behulp van het duplexonderzoek. Dit kan heel rechttoe rechtaan zijn, maar als iemand al vaker behandeld is bijvoorbeeld kan het een heel gepuzzel zijn. Deze “plattegrond” na de diagnose vormt de basis van je advies. Om echter tot een goed behandelplan te komen is het uiteraard van groot belang om naast de technische aspecten rekening te houden met de wensen van je patiënt (puur klachtgericht en medisch of juist cosmetisch of een combinatie van beide) en de financiële mogelijkheden. Als iemand aan het eind van het traject dan aangeeft hoe fijn het is om ’s avonds weer rust in de benen te hebben of dat ze in de zomer eindelijk weer met blote benen hebben durven lopen…daar doe je het voor!” aldus drs. Walthuis.

“Tot nu toe bevalt het werken voor Polikliniek de Blaak mij uitstekend. Het is een klein team waardoor de lijnen kort zijn en de kwaliteit van de zorg optimaal is. Ik werk samen met ervaren artsen die zowel aandacht hebben voor de medische klachten als voor het cosmetische aspect.”

Spreekuur

Momenteel heeft Polikliniek de Blaak in Tilburg geen wachtlijst voor diagnose en behandeling van spataderen. Een afspraak maken op het spreekuur van drs. Eva Walthuis kan telefonisch: 085-4881700.

Reageer op dit bericht