Extra voorstelling: Karin Bruers met De Warme Wintershow

Het lijkt nog eventjes weg, maar de twee shows van Karin Bruers in december waren razendsnel uitverkocht. Niet gek, want de Tilburgse comédienne is een begrip in onze regio. Nu ze in De Warme Wintershow ook nog eens Ferry van de Zaande en Christel de Laat (o.a. van Toren C) meeneemt, is het feest compleet. Op zondag 28 december komt het drietal daarom gewoon nog een extra avond naar Theaters Tilburg.

De kortste dag valt dit jaar op 21 december. Hoewel de dagen erna langzaam maar zeker weer langer worden, kunnen we allemaal wel wat extra warmte en gezelligheid gebruiken in deze periode. En wie kan dat nou beter geven dan Karin Bruers. Onder het mom ‘gelukkige mensen leven langer en gezonder’ brengt ze een winterse show vol herkenbare familiescènes, heerlijke liedjes, een hilarisch jaaroverzicht én de langverwachte comeback van Bets van ’t Bènkske. Naast de vaste gasten Ferry van de Zaande en Christel de Laat, nodigt Bruers elke avond ook nog andere lokale sterren uit.

Verkoopinformatie
De bijgeboekte voorstelling van Karin Bruers speelt op zondag 28 december om 20:15 uur in de schouwburg van Theaters Tilburg. De kaartverkoop start op maandag 29 september om 10:00 uur. Kaarten kosten € 25 | € 17 (incl. servicetoeslag en zijn verkrijgbaar via www.theaterstilburg.nl, telefonisch via 013 543 22 20 en aan de balie van InfoService & Tickets van Theaters Tilburg.