Nieuws

broodje jantje
Let op! Dit artikel is al 544 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Facelift voor Broodje Jantje aan Pieter Vreedeplein

Bij Broodje Jantje aan het Pieter Vreedeplein is er veel veranderd. Na grondige restyling ademt de locatie de sfeer van de jaren ’60. Ook het exterieur heeft een opfrisbeurt gekregen.

Facelift Broodje Jantje

Ambachtsman en oprichter Jan de Kort heeft een prominente plaats gekregen in het pand. Foto’s van weleer geven een mooi tijdsbeeld van het broodje dat al ruim 50 jaar dè snack van Tilburg is.

Bedrijfsleider Noëlle van den Braak is in haar nopjes met de nieuwe sfeer: ”de foto’s roepen veel herinneringen op bij onze gasten. De verhalen van vroeger worden gedeeld bij een broodje, dat nog net zo lekker smaakt als toen.”

broodje jantje

Jantje proeven

Broodje Jantje werd natuurlijk wereldberoemd onder Tilburgers maar voor degene die hem niet kennen: dit broodje met een hamburger van speciaal gekruid gehakt, inclusief krokant laagje, mag je niet missen. ‘Jantje’ wordt geserveerd op een vers broodje met in oorsprong een pittige rode saus en gebakken uien. Het assortiment bestaat tegenwoordig niet enkel meer uit de ‘Jantje Rood’. Er zijn acht verschillende varianten te proeven. Broodje Jantje is geopend van woensdag tot en met zondag. Vrijdag- en zaterdagnacht is Jantje tot 05:00 uur geopend voor de stappers.

Reageer op dit bericht