Nieuws

klassiek muziektheater
Let op! Dit artikel is al 703 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Factorium start met voortraject Klassiek Muziektheater

Jongeren en jongvolwassenen tussen de 16 en 25 jaar met ambities voor of bovengemiddelde interesse kunnen vanaf begin maart terecht bij het voortraject Klassiek Muziektheater van Factorium Podiumkunsten. Het traject is onderdeel van de landelijk bekende en vermaarde deeltijdopleiding MusicAllFactory waar musicalcoryfeeën als Freek Bartels en Brigitte Heitzer gestudeerd hebben. Op 3 maart zijn de audities voor het voortraject.

Voortraject Klassiek Muziektheater

Tijdens het voortraject van twaalf weken wordt een combinatie aangeboden van zang-, dans- en spellessen die aansluiten bij de vakopleidingen Klassiek Muziektheater. Het traject onderscheidt zich door zeer gedegen zangonderwijs onder supervisie van Harry Ruijl, tevens verantwoordelijk voor de invulling van het zangcurriculum bij Fontys Klassiek Muziektheater.

De deelnemers leren daarbij onder andere hoe ze hun stem op een gezonde manier kunnen ontwikkelen en hoe zij hun stemmogelijkheden kunnen verdiepen. Ook wordt er ingezoomd op de eigen, persoonlijke stemkleur en hoe hier maximaal gebruik van gemaakt kan worden.

Voor meer informatie en de mogelijkheid tot inschrijven kun je op de website van Factorium Podiumkunsten terecht.

Reageer op dit bericht