Nieuws

openingstijden winkels hemelvaartsdag
Let op! Dit artikel is al 258 dagen oud en wellicht niet meer relevant

FAQ in Tilburg: wat zijn de openingstijden van winkels op Hemelvaartsdag?

Als redactie van Tilburg.com krijgen we regelmatig vragen over de stad. Over openingstijden, evenementen, nieuwe winkels, horecazaken en meer. Natúúrlijk geven we jullie maar al te graag antwoord op alle vragen over Tilburg, maar waarom zouden we de meest gestelde vragen niet gewoon delen? Wel zo handig: want er zijn een aantal onderwerpen die wel héél erg vaak terugkomen.

Wat zijn de openingstijden van de winkels tijdens Hemelvaartsdag?

Met een beetje geluk heb je donderdag 10 mei vrij! Het is Hemelvaartsdag en hoewel maar weinig weten mensen wat dat ook al weer is, zijn we natuurlijk maar al te graag vrij van werk en school. En of je die dag kunt winkelen? Dat kan, maar let wel even op de openingstijden. Oja: supermarkten hanteren andere openingstijden, dus check dat even per supermarkt.

  • Binnenstad Tilburg: 12.00 – 17.00 uur (let op: geen koopavond dus!)
  • Winkelcentrum Heyhoef: gesloten
  • Winkelcentrum Westermarkt: gesloten
  • Winkelcentrum Wagnerplein: gesloten
  • Winkelcentrum Paletplein: gesloten
  • Winkelcentrum Aabe Fabriek: 12.00 – 17.00 uur

FAQ Tilburg

Heb jij nog prangende vragen over een onderwerp in Tilburg? Vraag jij je al tijden iets af? Laat het ons dan weten, wij zoeken het graag voor je uit en zetten de meest gestelde vragen voor je op een rij. Tip: check ook eens deel Ideel II, deel III en deel IIII van de meest gestelde vragen. Hierin hebben we het onder meer over het stadsstrand, de Jumbo Foodmarkt, Primark, Spoorpark en meer.

Reageer op dit bericht