Nieuws

fastfood monday
Let op! Dit artikel is al 1170 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Fastfood monday: opening Burger King & onbeperkt frikandellen tijdens de feestdagen

Vergeet de quinoa, eiwitshakes en smoothies: Tilburg begint langzamerhand een hamburger- en frituurwalhalla te worden. Daarom zetten we eventjes een aantal zaken op een rijtje die je als fastfoodliefhebber zeker in het vizier moet hebben. 

Want: de afgelopen weken kwam er nogal wat nieuws naar buiten over verschillende ketens die hun deuren openen, aangevuld met acties van bestaande Tilburgse zaken. We zetten ze eventjes voor je op een rijtje.

Maandag 5 november: opening Burger King

De Whopper is eindelijk terug in Tilburg. Vanaf 12:00 uur zijn de deuren van de Burger King na twintig jaar eindelijk weer geopend in Tilburg. En wat hebben veel Tilburgers de Amerikaanse hamburgerketen gemist. Jaren terug werd er via Facebook een initiatief gestart om Burger King terug te halen naar Tilburg. Deze inspanningen bleven niet onopgemerkt bij de directie van Burger King Nederland en dus kun je vanaf nu weer je Whopper scoren, recht tegenover concurrent McDonalds in de Heuvelpoort.

Begin december: opening Five Guys Tilburg

Ook hamburgerketen Five Guys opent in de binnenstad van Tilburg. Liefhebbers hoeven gelukkig niet lang te wachten. Five Guys laat ons namelijk weten begin volgende maand hoogstwaarschijnlijk haar deuren te openen.

Eind 2018: opening Lekker Voordelig

Het houdt niet op met de hamburgerzaken; ook prijsvechter Lekker Voordelig strijkt eind 2018 neer in de Piusstraat. De keten heeft al twee zaken in Gelderland en daar worden voor 2019 nog Eindhoven, Breda én Tilburg aan toegevoegd. Je kunt hier een hamburgermenu, met friet en frisdrank, al krijgen voor €3,95 en voor het duurste menu betaal je slechts €5,95.

27 december: onbeperkt frituur bij Club Smederij

Vergeet culinaire hoogstandjes en de gourmet tijdens de feestdagen, op derde kerstdag kun je bij Club Smederij onbeperkt friet, snacks en sauzen eten. Er is plek voor 150 man tussen 20:30 en 22:30 uur en aansluitend is er tot 04:00 uur ’s nachts een feest. Op het menu staan onder andere frikandellen, nasischijven, kaassoufflés, viandellen, goulashkroketten, curryworsten en satékroketten. Voor €16,- ben je erbij en kun je onbeperkt eten en feesten.

Oftewel: genoeg om in de agenda te zetten voor de fanatieke burger- en frituurliefhebbers. Mochten wij een frituurevent of nieuwtje missen wat de Tilburgse snacker zeker moet weten, zet het dan eventjes in de reacties.

Reageer op dit bericht