Nieuws

febo
Let op! Dit artikel is al 300 dagen oud en wellicht niet meer relevant

FEBO heropent op 31 mei in de Tilburgse binnenstad

Eindelijk! Na een flinke poos wachten, kunnen we binnenkort weer genieten van heerlijke grillburgers, frietjes, kroketten, roomijs en al het andere lekkers dat FEBO te bieden heeft. Ze openen namelijk op vrijdag 31 mei weer de deuren op de hoek van de Heuvelstraat en het Stadhuisplein in de Tilburgse binnenstad. 

Door brand verwoest

Het monumentale pand waarin FEBO was gevestigd en zich ook nu weer gaat vestigen, werd in de zomer van 2017 volledig verwoest door een grote brand. Het was lang de vraag of de panden behouden konden worden, maar de gevels zijn hersteld en het pand heeft een nieuw dak.

In een nieuw jasje

Op 31 mei opent FEBO zoals gezegd haar deuren in een nieuw jasje. Het aangezicht van de vestiging wordt wat minder schreeuwerig dan voorheen en er wordt meer met glas gewerkt. De vestiging gaat een stuk moderner ogen en past daarmee beter in het huidige straatbeeld van de binnenstad.

FEBO is sinds 1995 in de Tilburgse binnenstad gevestigd en daarmee niet meer weg te denken uit de stad.

FEBO

Over FEBO

FEBO is ontstaan uit 100% passie voor het ambacht. Sinds 1941 weet de familie De Borst menigeen te verrassen met heerlijke producten en weten miljoenen mensen de weg naar de FEBO te vinden. Dat de producten zo lekker en populair zijn, komt voornamelijk door de producten die ze gebruiken. Zo gebruiken ze enkel pure, eerlijke en verse ingrediënten. Denk bijvoorbeeld aan 100% Nederlands rund-, kalfs- en kippenvlees.

Reageer op dit bericht