Nieuws

febo
Let op! Dit artikel is al 421 dagen oud en wellicht niet meer relevant

FEBO opent nog deze maand met contactloze snackmuur

Het had wat voeten in aarde, maar vanaf eind deze maand kan heel Tilburg weer genieten van de heerlijke frietjes, grillburgers, snacks en ijsjes van de FEBO. Op 31 mei openen ze namelijk weer de deuren. 

De zaak is moderner en stijlvoller ingericht en het schreeuwerige aangezicht is verdwenen zodat FEBO beter bij het straatbeeld past.

Contactloze automatiek

Uiteraard keert ook de snackmuur terug. Er wordt in de nieuwe FEBO een contactloze automatiek geplaatst waar je direct met je pinpas kunt betalen. De automatiek is in eigen beheer ontwikkeld en voorzien van LED schermen met daarop de productaanduiding.

De verwarming van de producten gaat door speciale warmhoudelementen. Hierdoor is er geen warme luchtcirculatie wat een stuk hygiënischer is.

Vegetarische producten

FEBO speelt ook in op de toegenomen vraag naar vegetarische producten. Zo serveren ze een vegetarische kroket en introduceren ze ook de vegetarische grillburger.

Nieuw ijsconcept: IJS-CO

In Tilburg is ook ruimte voor het nieuwe ijsconcept van FEBO: IJS-CO. Deze heerlijke mix van vers roomijs (en dus geen softijs) is verkrijgbaar in verschillende smaken.

Reageer op dit bericht