Nieuws

zumme zinge
Let op! Dit artikel is al 703 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Feestdagen out, carnaval in: Zumme Zinge strijkt dit weekend neer in Poppodium 013

De buikjes zijn rond gegeten, het eerste bezoekje aan de sportschool is gebracht en de vuurwerkresten zijn opgeruimd. On to the next: carnaval. In aanloop naar carnaval staan er een hoop carnavaleske evenementen op het programma. Zo ook dit weekend. Muziekspektakel Zumme Zinge?! strijk namelijk zaterdag in de poptempel van Tilburg neer. 

Zumme Zinge?!

Zumme Zinge?! ja! Dit is een non-stop muziekspektakel. Geen pauzes, geen opbouw en afbouw, geen stiltes, maar de hele avond gas erop. En iedereen is welkom om carnavalsmuziek ten gehore te brengen. De muziek varieert van one-man-bands tot kinderkoor en van blaasorkest tot carnavalsentertainer.

Uiteindelijk strijden al deze acts voor de befaamde titel: Kruikenkraker van 2020. Het lied dat wint wordt het carnavalsseizoen bij binnenkomst van Prins van Kruikenstad en zijn gevolg gespeeld door de hofkapel. Uiteraard zijn er nog meer muzikale prijzen te verdienen en wordt het vooral een carnavaleske en gezellige avond in poppodium 013.

Wil je erbij zijn?

Kaarten zijn te koop via de website van de carnavalsstichting. Ze kosten €5,- per stuk.

Zumme Zinge?! duurt van 19:30 – 01:00 uur.

Foto’s

Ook dit jaar komt er een fotograaf van ons langs om Zumme Zinge?! te fotograferen. De foto’s worden later op onze fotopagina op de website geplaatst.

Reageer op dit bericht