Feesten met de prins tijdens het Piraten Prinsebal

Feesten met de raad van elf en prins Robèrt d’n Irste. Daar draait het zaterdag 31 januari om tijdens het Prinsebal 2015 in Popcentrum 013. Het thema dit jaar is Piraten Prinsebal. Verenigingen, kapellen, collegeleden en verenigingen uit omringende dorpen worden uitgenodigd om een voorproefje nemen op carnaval in Kruikenstad

Het Prinsebal is traditioneel ook het feest waarop de Prins van Kruikenstad eventueel bronzen- zilveren of gouden Kruik(en) uitreikt aan mensen die zich maatschappelijk hebben ingezet voor Kruikenstad. Dit kan zijn voor bewezen diensten binnen de carnavalswereld, maar ook daar buiten.

Beste outfit

Naast deze onderscheidingen wordt er nog een fijne prijs uitgereikt. Namelijk voor best verklede. Heb jij veel werk gemaakt op je outfit? Pas jij helemaal binnen het thema Piraten Prinsebal? Haal je houten been en papegaai uit de kast en misschien win jij wel een fijne dinerbon. Tip van de redactie: bekijk ook eens dit artikel met alle carnavalswinkels in en rondom Tilburg voor je outfit.

prinsebal foto

Bij zijn is meemaken

Het Prinsebal start dit jaar om 18:00 uur. En is dat even fijn, tijdens het feest wordt er gewoon voor eten gezorgd. Samen met Prins Robèrt d’n Irste en zijn gevolg kun je ter plekke genieten van het lopend buffet. Daarbij kun je muziek verwachten van de Snollebollekes, Perry Zuidam, DJ Ron Knuiman, Frank Smeekens en de Double DJ’s. Toegangskaarten voor het Prinsebal zijn te verkrijgen aan de kassa van 013. De kaarten kosten €10,- per stuk. Dit is inclusief de eerder genoemde maaltijd.

Tilburg.com is natuurlijk weer aanwezig op het Prinsebal 2015. Dus kom je een fotograaf tegen? Lach dan even lief en bekijk de volgende dag de foto’s op tilburg.com/carnaval. Bekijk ook nog eens de foto’s van het Prinsebal 2014 terug.

Alles over carnaval in Tilburg

Carnaval Tilburg
Check hier de leukste acties, evenementen, menu’s en foto’s van carnaval in Tilburg…de grootste online opstoet van Kruikenstad!