Nieuws

de feestspecialist xxl
Let op! Dit artikel is al 156 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Tilburgse carnavalswinkel komt met thuisbezorgd service ‘alsof je een pizza bestelt’

Een carnavalspak bestellen en dat binnen een paar uur thuis bezorgd krijgen. Meestal met de snelheid waarop je een pizza bestelt via Thuisbezorgd. Carnavalswinkel  Feestspecialist XXL is speciaal voor Tilburgers begonnen met een supersnelle bezorgservice. “Ik krijg achteraf vaak telefoontjes van mensen. Zij verwachten niet dat ze het al binnen een half uur in huis hebben”, vertelt eigenaar van de winkel Maurice van Hommel. 

Foto’s: Jules van Iperen

Speciaal voor de drukke carnavalsperiode heeft Maurice een eigen bezorger aangenomen die bestellingen gratis in Tilburg bezorgt. Als je de bestelling in de webshop voor 16.00 uur plaatst, heb je het dezelfde dag nog in huis. “We bezorgen tot 22.00 uur ’s avonds. Als je een pizza bestelt, kan dat toch ook? Waarom dan ook niet met artikelen uit onze winkel?” Ze geven de garantie dat je het in Tilburg binnen 24 uur in huis hebt, maar hij maakt er een sport van om het zo snel mogelijk te bezorgen. Vaak al binnen een uur.

Maurice vond het leuk om iets extra’s te doen voor Tilburgers en kwam met dit idee. En als extraatje dus ook nog eens helemaal gratis. Hoe hij dat regelt? Alles wat je in de webshop van De Feestspecialist XXL kunt vinden, heeft hij op voorraad in zijn winkel aan de Bisschop Zwijssenstraat 72.

Nieuwe locatie en naam

Twee maanden geleden is Feestwinkel van Hommel van naam en locatie veranderd. Eigenaar Maurice nam de Feestspecialist in de Schouwburgpromenade over en kwam mede hierdoor ruimte te kort. Daarom verhuisde de winkel naar een groter pand twintig meter verderop aan de Bisschop Zwijssenstraat onder de naam De Feestspecialist XXL. En dat pand is een flink stuk groter: de winkel is namelijk 3.000 vierkante meter in totaal. Even ter vergelijking met de oude winkel: dat is acht (!!) keer groter.

Meer dan 260 carnavalsemblemen

De collectie van De Feestspecialist XXL is hiermee ook flink uitgebreid. Zo verkopen ze meer dan 8.000 verschillende artikelen, zowel in de webshop als in de winkel zelf. De kwaliteit van de kleding is midden- en hoogsegment en qua emblemen kun je er je hart ophalen. Zo verkopen ze er op dit moment meer dan 260. Vanaf volgende week komt daar nog een flinke collectie bij. Ook leuk om te weten: ons fotolijstje-embleem is er ook te koop. Verder kun je er natuurlijk terecht voor de officiële sjaals, handschoenen en emblemen van Carnavalsstichting Tilburg.

Feestspecialist elke avond open

De nieuwe winkel is het hele jaar door geopend, zeven dagen per week. Naast carnavalsartikelen vind je er het hele jaar door verkleedkleren en feestartikelen. Rondom carnaval pakken ze nog even extra uit. Dan blijft de winkel ook elke avond open tot 21.00 uur, zelfs tijdens carnaval. Oftewel: als jij je Kruikensjaal kwijt raakt of toch last minute besluit te gaan carnavallen: dan kun je hier even binnenlopen.

Alles over carnaval in Tilburg

Bekijk hier het laatste nieuws, de leukste evenementen, de beste acties en gekste foto’s van carnaval in Tilburg:

carnaval tilburg

Reageer op dit bericht