Nieuws

mundial2 (1)
Let op! Dit artikel is al 417 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Festival Mundial maakt eerste namen bekend

Festival Mundial bestaat inmiddels dertig jaar en dat wordt op 24 en 25 juni uitgebreid gevierd in de Tilburgse Spoorzone. De industriële setting creëert een niet te vergelijken sfeer en biedt voor ieder wat wils; van relaxhoekjes tot grote podia. Inmiddels heeft de organisatie de eerste namen bekendgemaakt. 

Festival Mundial staat bekend om zijn fijne vibe en zijn diversiteit aan artiesten, van overal ter wereld. Bezoekers feesten en chillen op fijne muziek, ontdekken nieuwe biertjes, doen gekke activiteiten en genieten van heerlijk eten. Festival Mundial voelt misschien als een intiem festival, maar zijn impact is groots.

Eerste namen Festival Mundial

Natuurlijk ben je nieuwsgierig naar de eerste namen van de line-up. Hier zijn ze! Met Ziggy Alberts waan je je op een Australisch strand, terwijl je bij de funky electrobeats van Skip&Die helemaal los kan. Jeangu Macrooy vervoert je met zijn persoonlijke soul. Dansen doe je bij Los Paja Brava’s cumbia en de mannen van TenTemPiés geven je een eigenzinnige combi van rock, ska, reggae en rumba. Broken Brass Ensemble bewijst dat soul, hiphop, dance, funk en jazz samen een heerlijke cocktail vormen.

Alvast in de stemming komen? Festival Mundial heeft een eigen Spotifylijst.

Tickets

Natuurlijk is dit nog lang niet alles. Naast muziek staat Festival Mundial ook voor het gaafste straattheater, de mooiste street-art en het beste eten in combinatie met de fijnste festivalvibe! Wacht niet te lang met tickets aanschaffen: de eerste 100 weekendtickets krijgen exclusief toegang tot het verrassingsoptreden.

Reageer op dit bericht