Nieuws

mundial
Let op! Dit artikel is al 347 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Festival Mundial barst van de Tilburgse pracht

Festival Mundial overstijgt de stadsgrenzen, maar natuurlijk vergeet het zijn roots niet. Het festival biedt nieuwe jonge ondernemers en frisse organisaties de kans om zich te laten zien. Dit jaar op 24 en 25 juni wordt de Spoorzone weer ondergedompeld in een fantastisch indrukwekkend Mundial-bad. Ieder hoekje van het festivalterrein barst van de verrassingen, mede dankzij Tilburgse ondernemers!

Tilburgs eten & drinken

Zo kun je tijdens Festival Mundial voor het eerst je tanden zetten in D’n Tilburger, échte hamburgers met smokey Schrobbelèr saus. Uiteraard ontbreekt ijssalon Intermezzo niet met de beste ambachtelijke ijsjes van het zuiden. Bij de LOC Brewery in gebouw 84, Tilburgs eigen bierbrouwerij, kun je proeven van heerlijke speciaalbieren rechtstreeks uit de tap. Liever een beetje healthy? Dat kan ook, haal bij de The Wasted Chef een versbereide salade, vegetarisch, veganistisch, gluten of lactosevrij om even aan je dagelijkse groentjes te komen. In de huifkar van splinternieuw sociaal-café Sooss (WillemII-passage) kun je bijvoorbeeld niet alleen maaltijden kopen, maar ook gemasseerd worden, een soatest doen of genieten van een paaldansact.

Tilburgse muziek

En dan nog een Tilburgse primeur:  Archy, een volledig geautomatiseerd innovatief concept. Geen dj van vlees en bloed die bepaalt wat er gedraaid wordt, voer bij de ingang je muzieksmaak in en Archy weet wat hem te doen staat. Hij laat je dansen zoals je nog nooit gedanst hebt. Uitgedanst raak je sowieso niet want de bekende hiphopclubavond Gaande verhuist tijdens Festival Mundial van poppodium 013 naar De Club op het festivalterrein. Zij bieden een podium aan producers die op dit moment lekker bezig zijn in de R&B en hiphopscene.

Reageer op dit bericht