Nieuws

Let op! Dit artikel is al 2052 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Festival Mundial organiseert expositie op straat

Dolph Cantrijn is al 15 jaar huisfotograaf van Festival Mundial. Vanaf vandaag zijn de 15 mooiste foto’s van Dolph voor iedereen te zien in de binnenstad van Tilburg. Cantrijn heeft zelf de foto’s voor de expositie geselecteerd; “Deze expositie is net zo divers als Festival Mundial zelf. Mijn favoriete foto is de man die van de regen geniet terwijl iedereen wegduikt, echt spetterend! Net zoals de optredens op Mundial”.

De foto’s

De foto’s zijn op vijftien typisch Tilburgse plekken opgehangen, deze zijn op een groot formaat geprint door Fujifilm. Van het Midi-theater tot Broodje Jantje en van Sounds Tilburg tot midden op het Pieter Vreedeplein. Met nog twee weken tot Festival Mundial kunnen alle Tilburgers vast in de stemming komen door een route langs deze 15 foto´s te lopen.

Op de ene foto zien we een Latijns-Amerikaanse danseres en op een andere aan artiest die in het publiek staat. De expositie is net zo divers als Festival Mundial zelf. De tentoonstelling is tijdelijk te bezichtigen in het centrum van Tilburg. Op Google Maps zijn alle locaties te zien en kan iedereen meteen een looproute langs alle foto’s maken.

Tickets

Wie al helemaal in de stemming is voor Festival Mundial, kan kaarten voor 27 en 28 juni kopen via www.festivalmundial.nl/tickets.

Reageer op dit bericht