Nieuws

cairo liberation front
Let op! Dit artikel is al 738 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Festival Mundial sluit knallend af met Cairo Liberation Front

De line-up van Festival Mundial wordt uitgebreid met niemand minder dan Cairo Liberation Front. Op 23 juni zorgen de Tilburgse mannen voor een knallende afsluitact in de Koepelhal en laten ze het publiek kennis maken met electro-chaabi. Cairo Liberation Front heeft wereldwijde herkenning met hun spectaculaire DJ sets. Ze zijn al eens eerder ontdekt door The Guardian, The New York Times en The Quietus. 

Cairo Liberation Front

Cairo Liberation Front is het muzikale geestenkind van Nederlandse producers Joep Schmitz en Yannick Verhoeven. Wat begon als twee ietwat naïeve en geeky liefhebbers van Egyptische electro-chaabi, bloesemde tot een aanstekelijke muzikale uitwisseling tussen artiesten van het Midden-Oosten en West-Europa.

Eerder werd de volledige line-up al bekend gemaakt met onder andere Orlando Julius & The Heliocentrics, Kraantje Pappie, Gallowstreet, De Likt, Ebo Taylor en Hollie Cook.

Meer informatie

De 31e editie van Festival Mundial vindt plaats op 23 & 24 juni in de Tilburgse Spoorzone. Hét speelterrein om nieuwe artiesten te ontdekken, heerlijk te eten bij de talloze foodtrucks, ultiem te chillen en te dansen tot de zon ondergaat (en daarna). Daarnaast worden bezoekers verrast door kunst, lezingen, dans en nog veel meer!

Reageer op dit bericht