Festival Mundial verrast studenten

Een studentenhuis aan de Meelstraat in Tilburg is donderdag 26 maart verrast met een diner van sterrenkwaliteit.

Facebook

Via Facebook konden studenten hun huis opgeven voor een lekker diner. Huize Meelstraat, zoals de studenten het huis noemen, reageerde dolenthousiast. Dit diner zou beste voorbereiding zijn op een uitje naar Festival Mundial. Volgens Myrthe de Vlieger, een van de bewoners van het huis, is dit eten precies wat bij huize Meelstraat hoort. ‘We hebben vaak Mbalax, Gnawa, Cumbia, Kun-Borrk en Bollywood muziek opstaan en daar past stamppot toch niet helemaal bij.’

Om 18.00 uur was het zover en werd Festival Mundial hartelijk welkom geheten in de keuken van Huize Meelstraat. De studenten werden getrakteerd op een wereldse 3-gangen maaltijd, bestaande uit Pindasoep, Gele Curry en Spekkoek als toetje.

Thema

Het thema van Festival Mundial dit jaar is ‘Viva la Fiesta’. Door keer op keer te verrassen willen ze aan de wereld laten zien dat elke dag een feestje kan zijn. De kaartverkoop van het festival is inmiddels begonnen en men wordt via de verschillende Social Media kanalen op de hoogte gehouden van alle acties en verrassingen die Festival Mundial organiseert.