Nieuws

thecolorgrey
Let op! Dit artikel is al 349 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Nieuwe namen Festival Mundial: TheColorGrey, FATA BOOM en La Sra. Tomasa

Al eerder werden namen als Ebo Taylor, Orlando Julius en The Cool Quest bekend gemaakt. Vandaag worden er weer nieuwe top-artiesten toegevoegd aan de line-up van Festival Mundial 2018!

Niemand minder dan de jonge talentvolle zanger en songwriter TheColorGrey zal met zijn relaxte en smooth vibes een te gekke sfeer creëren. La Sra. Tomasa zal met een mix van latin en dance zorgen voor een fantastisch dansfeest. Tot slot is ook FATA BOOM aanwezig. Zij zijn het middel tegen inkakken met hun trippy elektro hiphop sounds en ook nog een genot voor het oog door een verbazingwekkende act.

Nieuwe artiesten ontdekken

De 31e editie van Festival Mundial vindt plaats op 23 & 24 juni in de Tilburgse Spoorzone. Hét speelterrein om nieuwe artiesten te ontdekken, heerlijk te eten bij de talloze foodtrucks, ultiem te chillen en te dansen tot de zon ondergaat (en daarna). Daarnaast worden bezoekers verrast door kunst, lezingen, dans en nog veel meer!

Weekendtickets voor Festival Mundial 2018 zijn nu nog te koop met €10,- Early Bird-korting. Wees er snel bij want deze actie stopt binnenkort. Op de hoogte blijven van alle updates en nieuwe artiesten? Check de vernieuwde website.

Reageer op dit bericht