Nieuws

festival TREK

Festival TREK organiseert komende zomer driedaags foodfestival in het Spoorpark

Bourgondiërs opgelet: Tilburg is een foodfestival rijker. Van 28 tot en met 30 augustus wordt het Tilburgse Spoorpark omgetoverd tot groot openluchtrestaurant. Festival TREK strijkt dan namelijk in het ‘central park’ van Tilburg neer. Het festival is gratis toegankelijk en staat in het teken van lekker eten, live muziek en theater. 

Tijdens het festival kun je genieten van een enorm aanbod aan streetfood. Van sushi tot Thais, van vega(n) tot burgers: je smaakpapillen worden een weekend lang getrakteerd. Je kunt je dorst uitgebreid lessen bij de cocktailbar, de uitgebreide wijnbar met groot terras en de biergarten met groot aanbod aan speciaalbieren.

Theater en live performance

Festival TREK draait niet alleen om eten en drinken, maar ook om entertainment. Zo staan er bijzondere acts van jonge theatermakers en intieme live performances op het programma. Muzikaal talent en kleinkunstenaars krijgen de kans om op de bühne de sterren van de hemel te spelen en door te breken in eigen stad en land.

Er trekt ook nog eens een theaterkaravaan door het park om je te vermaken en oude kermisklassiekers zorgen voor groot plezier. Zodra de avond valt, wordt deze afgesloten met de beste funk, soul en dance hits uit de eighties.

Meer informatie over Festival TREK

Festival TREK strijkt van 28 tot en met 30 augustus in het Spoorpark neer. De entree is gratis. Benieuwd naar de openingstijden? Check ze hieronder:

  • Vrijdag 28 augustus: 16:00 – 23:00 uur
  • Zaterdag 29 augustus: 14:00 – 23:00 uur
  • Zondag 30 augustus: 14:00 – 21:00 uur

Op de hoogte blijven van actuele updates? Blijf het Facebook evenement in de gaten houden!

Reageer op dit bericht