Nieuws

uittips
Let op! Dit artikel is al 380 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Festivalseason is kicking in: 30x festivals en andere uittips in Tilburg dit weekend

Festivalseason is kicking in! Heerlijk! Een bomvolle agenda in Tilburg, duizenden Tilburgers die genieten van het leven en dit weekend gaan we écht van start. Benieuwd wat er te doen is? We zetten de allerleukste uittips in Tilburg dit weekend voor je op een rijtje. 

Uitgelichte tips

Festival van het Levenslied

Het is alweer tijd voor de 29e editie van het Festival van het Levenslied. Zaterdag en zondag staat dit gigantische gratis festival weer op het programma op de Paleisring. Alles wat je moet weten, over de programmering en bereikbaarheid bijvoorbeeld, lees je in dit artikel.

Tilburgs Film Festival

Wie denkt dat talentvolle filmmakers alleen in de randstad zitten, heeft het helemaal mis. Dat bewijst het Tilburgs Film Festival dit weekend dubbel en dwars. In twee dagen tijd laten Brabantse filmmakers in Cinecitta twaalf indrukwekkende korte films zien. Het Tilburgs Film Festival staat op vrijdag en zaterdag op het programma.

Première ‘Wat we normaal niet horen’ van Het Zuidelijk Toneel

Een jaar lang ging theatermaker Laura van Dolron op pad naar plekken waar mensen zijn die je normaal niet hoort. Mensen met een indrukwekkend levensverhaal, die zelden aan talkshowtafels terecht zullen komen.Van mensen bij de AA tot mensen in een tbs-kliniek en meer. Deze verhalen zijn donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond in Theater De Nieuwe Vorst te horen.

Bookstore Day bij Gianotten Mutsaers

Zaterdag staat de Bookstore Day op het programma bij Gianotten Mutsaers. Met veel aanbiedingen, speciale uitgaven en gesigneerde exemplaren, alleen deze dag verkrijgbaar. En om het nog leuker te maken trakteren ze bezoekers deze dag op muziek, poëzie, een workshop en een lezing. Meer informatie lees je hier. 

Vrijdag 24 mei 2019

Zaterdag 25 mei 2019

Zondag 26 mei 2019

Heb je nog tips?

Zijn wij uittips voor het weekend vergeten? Help je medemens en laat het achter in de reacties! Wil je weten wat er nog meer te doen is? Check ook eens de uitagenda van Tilburg.com.

Reageer op dit bericht