Nieuws

wie is de mol
Let op! Dit artikel is al 229 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Finale Wie is de Mol? live te zien bij Pathé Tilburg

De spannende finale van Wie is de Mol? is dit jaar voor het eerst te zien op het grote doek in de bioscopen van Pathé. ‘Molloten’ kunnen de ontknoping volgen bij negentien theaters van Pathé verspreid over heel Nederland.

De zinderende finale vindt plaats op zaterdag 14 maart om 20:30 uur. De tickets gaan op donderdag 27 februari in de verkoop. AVROTROS-leden krijgen voorrang en kunnen vanaf dinsdag 11 februari hun tickets voor de Wie is de Mol- finale op het grote doek bij Pathé al kopen.

Wie is de Mol? finale bij Pathé

Via de website van Pathé kunnen Wie is de Mol?-fans een plek bemachtigen. Een kaartje kost slechts €6,-. De volgende vestigingen van Pathé tonen dit jaar de live finale van Wie is de Mol?: Amersfoort, Arnhem, Breda, Delft, Ede, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Helmond, Leeuwarden, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Den Haag, Scheveningen, Tilburg, Utrecht, Zaandam en Zwolle. Tickets zijn vanaf dinsdag 11 februari voor AVROTROS-leden en vanaf 27 februari voor iedereen te verkrijgen via de website van Pathé.

Tickets zijn te koop aan de kassa van Pathé Tilburg en via de website. Drie uur parkeren met 50% korting kan bij Parkeergarage Heuvelpoort.

Reageer op dit bericht