Nieuws

Frituurloop 013
Let op! Dit artikel is al 1485 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Finalisten ‘beste frikandel speciaal van Tilburg’ verkiezing bekend

De verkiezing van lekkerste gehaktbal van Tilburg, die kennen we! Lunchroom de Carrousel wist die titel namelijk in de wacht te slepen vorig jaar november. Maar er is nog een typisch Hollands product waar het gros van de mensen gek op is: de frikandel speciaal. 

Aangezien er in Tilburg nog geen verkiezing bestond waarin de frikandel speciaal werd gerecenseerd, besloten wij om er eentje uit te schrijven. In eerste instantie konden onze bezoekers hun stem uitbrengen op alle frietzaken in Tilburg en waren er een aantal frituurgoden zo fanatiek dat ze hun complete achterban hebben gemobiliseerd. Hieruit is een top-5 ontstaan met frietzaken die volgende week bezoek krijgen van ons testpanel.

Top-5 lekkerste frikandel speciaal van Tilburg

Maar welke frietzaken verkopen volgens de Tilburger de lekkerste frikandellen speciaal? Er werd ruim 4.000 keer gestemd en bij de volgende vijf snackbars weet je zeker dat je een lekkere frikandel speciaal krijgt voorgeschoteld:

  • met 24% van de stemmen: De Heikant in de Leharstraat
  • met 13% van de stemmen: De Smullerij in de Hoefstraat
  • met 12% van de stemmen: De Smulhoek in de Leenherenstraat
  • met 11% van de stemmen: Tammy’s in de Kapitein Nemostraat
  • met 9% van de stemmen: Ticaro in de Goirkestraat

Aangezien er maar één zaak met de titel vandoor kan gaan, sturen we volgende week een testpanel op pad die de frikandellen speciaal op verschillende criteria gaat beoordelen. Denk bijvoorbeeld aan criteria als presentatie, ambiance en natuurlijk de kwaliteit van de ‘del’ en sauzen. Graag presenteren we u onze vakjury, bestaande uit:

Uiteraard prikken wij ook zelf een vorkje mee en beoordelen we onze favoriete kantoorsnack. We houden het nog eventjes spannend maar volgende week weten we dan eindelijk welke frietzaak een jaar lang de titel ‘beste frikandel speciaal van Tilburg’ mag dragen.

kweekers_2009_02-630x315

Reageer op dit bericht