Nieuws

Let op! Dit artikel is al 1515 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Finalisten BOV-Trofee 2017 bekend

 

De finalisten voor de jaarlijkse uitreiking van de BOV-Trofee zijn bekend. Het thema voor dit jaar is Fast Forward. De volgende ondernemingen gaan op 7 december a.s. strijden om de meest prestigieuze ondernemersprijs van Midden-Brabant:

– HBL Online (gereedschapcentrum.nl) uit Tilburg
– Kivits Drunen uit Elshout/ Waalwijk
– KTBA uit Kaatsheuvel

De uitreiking van deze trofee is de afgelopen jaren uitgegroeid tot hét netwerkevenement van Midden-Brabant. Dit jaar wordt de trofee voor de 18de keer uitgereikt. Een vakjury die bestaat uit lokale ´captains of industry´ bepaalt uiteindelijk de winnaar door te toetsen op het thema, financiën en de selectiecriteria.

Tijdens een volledig verzorgde dinershow in de Spoorzone in Tilburg met 700 ondernemers, managers en belangstellenden, wordt de winnaar bekend gemaakt. Verder zal er voldoende mogelijkheid zijn voor ontmoeting, kennismaking en proosten met relaties, ondernemers en (oud-)finalisten. Een ‘bekende’ presentator zal op 7 december aanstaande gastheer van de avond zijn. De organisatie wordt belangeloos uitgevoerd en is in handen van de Junior Kamer Hart van Brabant.
Kaarten zijn vanaf heden te koop op de website www.bov-trofee.nl en via de organisatie.

Houdt de facebook pagina van de BOV in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws: https://www.facebook.com/BOVtrofee/

Reageer op dit bericht