Nieuws

Sporttest Tilburg
Let op! Dit artikel is al 104 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Fitter worden in 2021? Kom erachter welke sport bij jou past door de gratis sporttest van gemeente Tilburg!

Het nieuwe jaar staat bijna voor de deur. Cliché maar waar, daar komen goede voornemens bij om de hoek kijken. Is een van jouw goede voornemers om in 2021 fitter te worden, maar ben je toe aan wat nieuws op het gebied van sport? Geen probleem, in Tilburg kun je namelijk meer dan 100 verschillende sporten beoefenen. Met de ideale sporttest van het Sportbedrijf van gemeente Tilburg kom je erachter welke sport bij jou past!

Gratis online sporttest

Na een bewogen jaar is 2021 het perfecte moment om te beginnen met een nieuwe uitdaging op sportief gebied. Vind jij het leuk om eens verder te kijken dan de sporten die je tot nu toe hebt beoefend? Dan kun je op de website van Sport in Tilburg een hele handige sporttest doen die jou in een paar minuten laat ontdekken welke sport bij jouw wensen past. Daarbij ontdek je ook welke sportaanbieders er bij jou in de buurt zitten. In Tilburg vind je namelijk al bijna 400 (!) sport aanbieders.

Meerkeuzevragen

Doormiddel van zes korte meerkeuzevragen helpt de sporttest je met een inspirerend aanbod aan sporten die eventueel wat voor jou kunnen zijn. Dit kunnen sporten zijn die je wellicht al kent, maar ook sporten waar je misschien nog helemaal niet aan had gedacht. Doe de test en wie weet opent het je ogen voor een nieuwe sportieve uitdaging komend jaar!