Nieuws

floatfest
Let op! Dit artikel is al 304 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Feesten op rubberbootjes en opblaasdieren: FloatFest013 terug in Tilburg

Verschillende opblaasbootjes, -dieren, -kussens en -banden in het water met daarop duizenden feestvierders die losgaan op de muziek van bekende dj’s. Ook dit jaar strijkt Floatfest013 neer op het industriële terrein van De Barge Terminal in Tilburg-Noord. 

Je kunt zowel op de kade als in het water losgaan bij twee verschillende stages: de main-stage en de crane-stage. Ook worden er verschillende opblaasattracties geplaatst voor de actievelingen. Denk bijvoorbeeld aan een grote buikglijbaan en springkussens.

Feesten in het water

In het water dus! Zeker met lekker weer is het aan te raden om je opblaasmateriaal mee te nemen naar dit spraakmakende evenement. Dan kun je in het water genieten van de muziek en lekkere drankjes. De dj-booth komt namelijk in een kraanbaan boven het water te hangen. Gemotoriseerde voertuigen zijn niet toegestaan in het water, dus je kunt je speedboot of jetski deze keer het beste thuislaten.

Word je nat tijdens het dobberen en feesten op het water? Geen probleem! De organisatie zorgt voor douchecabines en een speciale afdroogservice. Mocht de zon volop schijnen, waarop iedereen hoopt, is het niet nodig om te verbranden. KWF richt namelijk een insmeerbar in waar jij jezelf tegen de zon kunt beschermen.

Line-up Floatfest013

Floatfest013 heeft een gevarieerde line-up met bekende en minder bekende artiesten samengesteld. De genres switchen van house tot techno en van trance tot r&b. Oftewel: voor ieder wat wils.

  • Tessler
  • Vlasveld & Kowski
  • DJ KIM KAEY
  • Bonte Avond
  • DJ Coenio
  • The Boy Next Door
  • DJ C.O.D.O.

Meer informatie

Dit nu al legendarische feestje wil je natuurlijk niet missen op zaterdag 2 september. Het festival duurt van 14:00 – 23:00 uur en en is toegankelijk voor iedereen boven de 18 jaar oud. Tickets zijn nu te koop voor €15,- per stuk.

Reageer op dit bericht