FluxPlus Bedrijf van de Maand december

bedrijf van de maand tilburg

Gemeente Tilburg en Citymarketing Tilburg roepen maandelijks een Tilburgs bedrijf uit tot Bedrijf van de Maand (#BedrijfvdMaand) en ontvangen van wethouder Erik de Ridder een prijs. Deze bedrijven zijn ambassadeurs voor Tilburg als ondernemersstad. Hoe dan? Nou, door als typische Tilburgers de mouwen op de stropen en er (samen) voor te gaan. Bedrijven van de Maand weten de samenwerking op te zoeken en hebben betekenis voor de stad en de mensen die er wonen.

Bedrijf van de Maand december

Bedrijf van de Maand december 2016 is FluxPlus: dit bedrijf is uitgekozen omdat het een innovatief bedrijf is wat een uniek product heeft ontwikkeld. Zo leverden ze tijdens de Olympische Spelen van 2016 een belangrijke bijdrage aan de sportprestaties van de spelers. Dankzij lichtbril Propeaq hadden atleten geen last van een jetlag.

FluxPlus ontwikkelde de bril Propeaq met bijbehorende app onder andere op verzoek van internationaal zwemcoach Jacco Verhaeren. “Voorheen sleepte hij lichtbakken de hele wereld over”, zegt eigenaar Toine Schouten. De Propeaq werd voor het eerst gebruikt tijdens de spelen in Rio. “Van de 115 sporters uit 5 landen die wij begeleidden, behaalden er 18 daadwerkelijk een medaille.” Het bedrijf levert niet alleen producten maar ook adviezen. Zo wordt de hulp van Toine en zijn collega Huub van Berkel nogal eens ingeroepen bij organisaties die met nachtdiensten werken. En dj Giel Beelen wist in 2014 mede dankzij Fluxplus het record radio maken te verbreken. Gefeliciteerd FluxPlus!