Nieuws

Mini kermis
Let op! Dit artikel is al 373 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Fontys studenten fleuren studiegenoten op met corona-proof mini kermis

Studenten van Fontys Academy for Creative Industries (Fontys ACI) gaan op donderdag 18 juni een morele opsteker bezorgen aan studiegenoten, die al zo lang aan huis gebonden zijn. Met een corona-proof mini kermis trekken ze langs studentenhuizen in de stad. Daar zetten ze op de stoep in een mum van tijd een aantal attracties op. Die laten ze een tijdje draaien en breken ze vervolgens weer af.

#CLUBACI

De actie is een initiatief van studievereniging #CLUBACI in samenwerking met een aantal docenten van Fontys ACI. Het management van het instituut gaf er groen licht voor, omdat veel studenten al langdurig thuiszitten en hun studie en vrije tijd anders dan anders verlopen.

“Wij willen onze mede-studenten een hart onder de riem steken en ze vertellen dat alles weer goed komt en dat Fontys ACI aan ze denkt”, aldus Gitte de Dooij van #CLUBACI. Dit willen wij doen op een ludieke manier, die past bij de creatieve industrie.”

Attracties

De flits-kermis bestaat uit 4 attracties: een professionele waarzegger, blikgooien, een suikerspinmachine en een dj. Met een bus trekt de karavaan langs adressen van studenten die zich, via social media, hebben opgegeven voor een bezoek.

Tijdens de mini kermis worden voortdurend de geldende coronamaatregelen in acht genomen.

Reageer op dit bericht