Nieuws

Fontys Arts Fair
Let op! Dit artikel is al 242 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Fontys verkoopt deel van kunstcollectie tijdens Fontys Arts Fair

Op zaterdag 29 en zondag 30 november aanstaande vindt de Fontys Arts Fair plaats bij Kunsthandel Art Dumay in Nuenen. Tijdens deze Fontys Arts Fair worden  BKR kunstwerken uit de Fontys kunstcollectie, uit de jaren ‘60, ’70 en ’80,  ter verkoop aangeboden.  Fontys wil hiermee dit gedeelte van haar kunstcollectie ontsluiten en een nieuwe plaats geven bij liefhebbers.

Veelzijdigheid Fontys

Naast het bekijken en het kopen van kunst – voor bedragen tussen de €30 en €350 – is de Arts Fair een evenement waar men ook kan genieten van bijdrages van studenten van Fontys Hogeschool voor de Kunsten. Zo is er theater, dans en zang.  Fontys Hogeschool voor de Kunsten toont hiermee haar veelzijdige karakter. De opbrengst van Fontys Arts Fair komt geheel ten goede  aan de ondersteuning van jong talent. De Fontys Arts Fair wordt mede door de studenten van de Academie voor Beeldende Vorming (ABV) van de Fontys Hogeschool voor de Kunsten georganiseerd.

Voor en door studenten

Alle beschikbare werken zijn gefotografeerd en beschreven in een praktische website die geheel is opgezet en geconstrueerd door ABV studenten. Een overzicht van het aanbod is te vinden op de website www.fontysartsfair.nl.

De openingstijden van de Fontys Arts Fair zijn: vrijdag 29 november van 11.00 tot 17.00 uur en zaterdag 30 november van 10.00 tot 17.00 uur, Art Dumay, Cockeveld 4 te Nuenen.

Reageer op dit bericht