Nieuws

Let op! Dit artikel is al 304 dagen oud en wellicht niet meer relevant

[foodblog] 3x veranderingen bij restaurant Grill-ig waarom het een (nieuw) bezoek waard is

Restaurant Grill-ig zit al een tijdje aan het Heuvelplein, dus grote kans dat jij er al een keer bent gaan eten. Sinds de opening heeft het restaurant echter wat (culinaire) veranderingen ondergaan waardoor een nieuw bezoek het zeker waard is! Wat dacht je van steeds wisselende (bijzondere) seizoensgerechten, bestellen via de tablet of een arrangement van twee uur voor de ‘snelle eters’. Lees (en kijk) snel deze drie redenen waarom een nieuw bezoekje de moeite waard is.

Foto & tekst: Amber Meulenbroeks, OAK Food

1. Seizoensgerechten

Met 105 internationale tapas gerechten op de kaart zit er zeker iets tussen wat jij lekker vindt. Maar eigenlijk zou je ieder seizoen terug moeten gaan om de seizoensgebonden gerechten te proberen. Zo heeft Grill-ig voor het komend seizoen eend, wild en stoofgerechten op de kaart staan. Heerlijk met een glas rode wijn. Ook experimenteren ze met vegetarische- en visgerechten. Zo hebben ze zelfs een keer insecten op het menu gehad! Geen standaard saaie tapas gerechten dus.

grill-ig
Op de foto: Seizoensgerecht eend met sinaasappelsaus en runderhamburger met chilimayonaise op een brioche broodje

2. Arrangement voor twee uur

Wil je snel iets eten voor de film begint, voordat je losgaat bij een concert of ben je gewoon niet zo’n grote eter? Dan kan je bij Grill-ig voor het nieuwe 2 uur arrangement van € 19,99 gaan. Twee uur onbeperkt genieten van verse kwalitatieve tapas, niet verkeerd! Ben je wel een grote eter en wil je een avondvullend programma? Ga dan voor het vertrouwde onbeperkt-menu van € 29,50 en geniet zo lang je wilt.

Op de foto: kabeljauw met pesto Hollandaise saus, zalmfilet met dragonsaus en cuoquille in spek gewikkeld

3. Bestellen via de tablet

Waarom dit handig is? Het is snel, gemakkelijk en duidelijk! Daarbij krijg je gelijk een kleine sneak preview van wat je bestelt, want bij elke gerecht staat een foto. Handig als je dus nog twijfelt. Ook staat er alle allergieën en dieet informatie bij, zo kan je meteen zien wat je wel en niet mag bestellen als je bepaalde dieet wensen hebt.

Nog meer redenen

Naast bovenstaande redenen om Grill-ig te bezoeken kan je hier natuurlijk gewoon heel lekker eten. Alle gerechten worden geserveerd aan tafel, zijn van klein formaat en je mag zo veel rondes bestellen als je wilt. Dan moeten 105 gerechten op 1 avond geen probleem zijn ;). Als afsluiter hebben ze 22, ja 22!, verschillende toetjes. Zoals deze Red velvet cake (seizoensgerecht) met slagroom en aardbeiensaus of een Schwarzwalder kirsch rol met slagroom.

  • Grill-ig Tilburg
  • Heuvel 18, 5038 CN Tilburg
  • Website

Reageer op dit bericht