Nieuws

Let op! Dit artikel is al 286 dagen oud en wellicht niet meer relevant

[Foodblog] Restaurant Lucebert: een verborgen pareltje waar je fantastisch kun eten

Een avondvullend arrangement, heerlijk (luxe) driegangenmenu, menu surprise of á la carte diner: bij Restaurant Lucebert, onderdeel van Theaters Tilburg, kan het allemaal. Lucebert is misschien niet een restaurant die ‘top of mind’ is bij veel Tilburgers, maar laat je eens verrassen door dit verborgen pareltje. Want het is absoluut de moeite waard!

Tekst & foto’s: Amber Meulenbroeks (OAK Food)

Over Restaurant Lucebert

Restaurant Lucebert is de perfecte plek om je theaterbezoek in te luiden of af te sluiten. Je kunt er  heerlijk dineren en naborrelen, maar ook een pauzearrangement behoort tot de mogelijkheden. Het gehele restaurant, service en menu is zo opgebouwd dat je altijd op tijd in de zaal zit! Daarnaast hebben ze ook een culinaire agenda voor wie het restaurant liever niet verlaat. Een aantal voorbeelden hiervan zijn de Christmas Dinner Sensation en Music & Dinner Sensation.

Restaurant Lucebert

Frans-georiënteerde keuken

Toch kan je hier ook zeker je culinaire hart ophalen zonder een theaterbezoek! Loop gerust binnen voor een heerlijk hapje eten. Chef-kok Tom Biessen laat zich inspireren door de Frans-georiënteerde keuken, gecombineerd met wereldse smaken en lokale en seizoensgebonden producten.

Een mooi voorbeeld van deze inspiratie is het Driegangenmenu Luxe. Voorafgaand aan de verschillende gangen serveert het team van Lucebert je ook nog een heerlijke amuse. Benieuwd naar het driegangenmenu? Bekijk dan snel onderstaande foto’s.

Driegangenmenu

Goed om te weten: het driegangenmenu dat op dit moment wordt geserveerd, staat altijd op de website van Lucebert vermeld. Voor een driegangenmenu betaal je €30,- en voor een driegangenmenu luxe (zoals hieronder) betaal je €42,50.

Voorgerecht

Restaurant Lucebert

Tataki van tonijn met gambasalade, zoetzuur van komkommer en radijs met groene kruiden. Een heerlijk lichte start van het menu en ook nog eens een plaatje om naar te kijken!

Hoofdgerecht

Restaurant Lucebert

Medaillon van runderhaas met buikspek, meloes ui, bospeen, witlof en amandelaardappeltjes. Een gerecht waar je zeker je tijd voor wilt nemen.

Nagerecht

Restaurant Lucebert

Tarte tatin van peer met citroenhangop en stoofperenijs. Hemelse smaken om je avond helemaal compleet te maken!

Andere gerechten

Naast het driegangenmenu zijn er nog tal van andere heerlijke gerechten te proberen. Wat dacht je van de bisque met coquille en prei die vast op de kaart staat? Of de heerlijke barbecuegerechten die worden bereid op de Green Egg? Weet jij al waar je voor gaat?

Ik zie je!

Reageer op dit bericht