Nieuws

mooR
Let op! Dit artikel is al 263 dagen oud en wellicht niet meer relevant

[FOODBLOG] Restaurant mooR opent ‘vernieuwde deuren’ en maakt culinaire slag

Wist je dat je op fietsafstand, net buiten het centrum van Tilburg, ook mooie culinaire parels kunt vinden? Bijvoorbeeld restaurant mooR in Oisterwijk. mooR heeft sinds deze week haar ‘vernieuwde deuren’ geopend en daarbij een culinaire slag gemaakt: zowel qua eten als interieur. Met een compleet vernieuwde lunch- en avondkaart, een extra verdieping, chefs table en eigentijdse sterrenchefs is mooR klaar voor een nieuw culinair tijdperk!

Fotografie & tekst: Amber Meulenbroeks (OAK Food)

mooR biedt kleine(re) dishes aan voor een aantrekkelijke prijs, gemaakt door chef koks Dirk Zwerts en Niels van der Meer. Dit biedt de mogelijkheid om meerdere voor- en hoofdgerechten te proeven. Op de menukaart staat bij elk gerecht ook een bijpassende wijnsuggestie en met meer dan 60 wijnen is er genoeg te ontdekken!

Daarnaast heeft het interieur van de zaak een complete metamorfose ondergaan. De gehele zaak is verbouwd en er is een extra verdieping bijgekomen. Hierdoor heb je een mooi uitzicht over de open keuken, de chefs table en natuurlijk De Lind.

De nieuwe kaart

Jouw culinaire hart gaat zéker sneller kloppen bij het zien van de nieuwe kaart! De avondkaart is opgedeeld in drie delen. Zo heb je dishes voor €14,50 waaronder pizza tonijn, kingcrab en vegan steak. Daarnaast dishes voor €17,50 zoals flammkuchen, ossenhaas en Indian currry. Ten slotte heb je nog een aantal specials, zoals: oesters, de wagyu burger en fruits de mer. Bonuspunten: mooR heeft ook een mooie dessertkaart. Onderstaand een klein voorproefje van het menu!

#1 Gebakken kabeljauw

mooR

Dit gerecht wordt geserveerd met een brandade van aardappel, paling en gerookte botersaus. Een heerlijke combinatie met een glas Chardonnay of Paul Mass. Dit gerecht geeft de culinaire verandering van mooR mooi weer en is een unieke combinatie van smaken die je niet snel zal vergeten.

#2 Steak tartaar

mooR

De steak tartaar van mooR wordt volgend ouderwets recept gemaakt. Dit houdt in dat alle ingrediënten exact worden gewogen, dus volgend jaar smaakt de steak tartaar nog precies hetzelfde! Dit levert een consistente kwaliteit van smaak op.

#3 Pasta met kreeft

mooR

Deze linguine pasta wordt geserveerd met Canadese kreeft bolognaise en heerlijke kwalitatieve Parmezaanse kaas. Een mooi uitgebalanceerd gerecht dat je zeker niet mag overslaan bij een bezoek aan mooR!

De culinaire slag van mooR heeft verfijning in de gerechten gebracht in een smart casual maar informele sfeer. De ideale locatie om eens de omgeving rondom Tilburg te verkennen op culinair gebied. Ook leuk: via onze Facebookpagina maak je nu kans op een diner ter waarde van €150,-.

mooR wining & dining
De Lind 47A
5061 HT
Oisterwijk

Reageer op dit bericht