Nieuws

Let op! Dit artikel is al 745 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Foodblog: wat je zeker moet proeven op de Tilburgse kermis

Heb je weleens een suikerspin gegeten op 25 meter hoogte met een fenomenaal uitzicht over de Tilburgse kermis? Nee? Haast je dan een dezer dagen naar de kermis want het kan dit jaar. 

De kermis is een van de mooiste evenementen van het jaar en misschien ook wel de lekkerste. Mini achtbanen, botsauto’s, het spookhuis én natuurlijk de vele snoep- en eetkraampjes. We vergeten dan heel eventjes onze gezonde levensstijl en mogen ons heerlijk uitleven op al het lekkers dat de kermis te bieden heeft.

Amber Meulenbroeks van OAK Food heeft dé vier klassiekers voor je op de foto gezet, maar dan net even anders.

Groot, Groter, Grootst

Zin in een braadworst? Ga dan voor een halve meter. Ja hij is er: een braadworst van maar liefst vijftig centimeter. Onbeschaamd genieten als je echt trek hebt of deel samen met je kermisgenoten. Nog niet genoeg gehad? Ga dan voor Curly Chips, maar dan XXL.

  • Curly Chips, A. Bakker, Stadhuisplein, groot: €5,-
  • Grill, Roos FR, Paleisring, braadworst groot: €6,-

foodblog curly-chips

Insta waardig

Je ziet ze vaak liggen, maar pak jij deze lekkernij ooit? Roomboter horentje gevuld met slagroom: het is echt zo’n snack waar je overheen kijkt. De kans dat je sneller voor oliebollen of wafels kiest is groot. Tip: zoals je ziet is dit heerlijk en een Instagram kiekje waard.

  • Gebak, A.J.T. Bierens, Stadhuisplein, €3,-

hoorn

Super High

Geniet van een giga grote suikerspin op 25 meter hoogte in ‘The Tower’ attractie. Je hebt er een prachtig uitzicht over de kermis en de rest van Tilburg, dubbel genieten op hoog niveau dus.

Aanrader: in ‘The Tower’ vind je ook een cocktailbar op hoogte. Super leuk om de drukte even te ontvluchten en te genieten van een unieke ervaring met prachtig uitzicht.

  • Suikerspin 1, Haitima Geerdsema VOF, NS-plein, Suikerspin groot: €5,-
  • Uitzicht + spookhuis route The Tower, Spoorlaan, €5,-

Suikerspin

Ben je trouwens benieuwd naar kermismenu’s van de Tilburgse horeca? Check dan ook eens deze link.

Alles over Kermis Tilburg

Bekijk hier het laatste nieuws, de leukste evenementen, alle attracties, de mooiste foto’s en alle praktische info over de Tilburgse Kermis:

 

Reageer op dit bericht