Nieuws

Let op! Dit artikel is al 1514 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Ford Vadah naar Van Mossel Groep

Na de overname van Pouw Peugeot in april van dit jaar en de recente overname van Furness Land Rover van het failliet verklaarde Koops, voegt Van Mossel Groep vandaag wederom een nieuw automerk toe aan het bedrijf, door de overname van Ford Vadah.

De directies van Ford Nederland, Vadah en Van Mossel hebben overeenstemming bereikt over de overname van Ford Vadah en het bedrijf zal verder gaan onder de naam van Mossel Roermond Ford en van Mossel Weert Ford. Deze overname is onderdeel van een joint venture tussen Van Mossel Groep en Mandemakers Groep.

Eric Berkhof, algemeen directeur Van Mossel Groep: “De overname van Ford Vadah past uitstekend in onze groeistrategie, gebaseerd op synergie en krachtenbundeling. Voor de medewerkers en relaties van Vadah is met deze stap bovendien de continuïteit van het Ford dealerbedrijf voor de lange termijn gewaarborgd. Een echte win-win situatie voor alle betrokkenen en daar zijn we uitermate tevreden over.”

Over Van Mossel Groep
Mobiliteitsbedrijf Van Mossel Groep met ruim 800 medewerkers is in 65 jaar tijd uitgegroeid tot een van de grootste en vooraanstaande automotive bedrijven in Nederland. Persoonlijke aandacht en goede service zijn kenmerkend voor het familiebedrijf en het fundament onder goede commerciële prestaties. Van Mossel Groep telt inmiddels ongeveer 30 (dealer)vestigingen in Nederland, België en Duitsland die diverse automerken voeren, zoals Volkswagen, Audi, Opel, Peugeot en Land Rover. Van Mossel Groep exploiteert verder een drietal Mega Occasion Centra en heeft een eigen landelijk opererende keten van schadebedrijven. Daarnaast biedt de Groep diverse diensten aan voor zakelijke en particuliere klanten, zoals verzekeringen, financieringen, autoverhuur en leasing. Ook International Car Lease Holding (bestaande uit J&T Autolease, DirectLease, V&M Leasing en Van Mossel leasing), de 5e leasemaatschappij van Nederland met een wagenpark van meer dan 35.000 voertuigen, maakt deel uit van de Van Mossel Groep.

Over De Mandemakers Groep
De Mandemakers Groep is al gedurende vier decennia een zeer succesvolle retailer. Vanuit het hoofdkantoor in Waalwijk wordt via een drietal divisies in met name Nederland, Duitsland en België keukens, sanitair en meubels verkocht. De omzet overstijgt de €1 miljard en de groep telt enkele duizenden medewerkers.

Reageer op dit bericht