Nieuws

Elite Model Look
Let op! Dit artikel is al 690 dagen oud en wellicht niet meer relevant

(Foto)modellen in spe opgelet: Elite Model Look komt naar het Pieter Vreedeplein

Zaterdag 29 september vindt de Elite Model Look casting voor het eerst plaats in Tilburg. Droom jij van een modellencarrière? Schrijf je dan snel in voor de laatste casting van het jaar en wie weet krijg je het felbegeerde modellencontract!

Foto: Elite Model Look Utrecht

Strike a pose

Voor iedereen die droomt van een modellencarrière is er goed nieuws; je kunt je nu opgeven voor de Elite Model Look castingdag in Tilburg! Tijdens de casting lopen alle kandidaten in verschillende rondes over de catwalk. De jury beoordeelt welke kandidaten door mogen naar landelijke finale in Amsterdam. De winnaar of winnares krijgt een internationaal modellencontract.

Word jij de nieuwe Doutzen Kroes?

Elite Model Look is een van de grootste modellenbureaus ter wereld. Voor jongeren met een modellendroom is dit dé kans om ontdekt te worden. Doe mee en stap in de voetsporen van topmodellen zoals Gisele Bündchen, Constance Jablonski, Lara Stone, Alessandra Ambrosio en Cindy Crawford. Zij zijn allemaal ontdekt tijdens de grootste, internationale modellenzoektocht ter wereld: Elite Model Look.

Schrijf je in voor Elite Model Look

Zie je een carrière als fotomodel wel zitten? Schrijf je dan hier in voor de castingdagen. Meer informatie rondom deelname kun je vinden op de website.

Reageer op dit bericht