Nieuws

Let op! Dit artikel is al 413 dagen oud en wellicht niet meer relevant

(Foto’s) vernieuwde Basic-Fit opent in Heuvelpoort en is groter dan ooit

Na een grote verbouwing opent Basic-Fit Tilburg Centrum op 27 mei weer haar deuren. De sportschool moest begin dit jaar noodgedwongen sluiten nadat geklapte waterleidingen voor flinke waterschade hadden gezorgd. 

De vernieuwde Basic-Fit is groter dan ooit: naast de kelder (van circa 2300 m²) is er op de begane grond een nieuwe ruimte van circa 500 m² bijgekomen. Ook is de voormalige ruimte in de kelder helemaal opgeknapt. De indeling is logischer, er zijn muren uitgebroken, de verdieping is gelijkvloers, de groepslesruimte is vernieuwd, er is veel nieuwe apparatuur bijgekomen en de kleedkamers zijn iets kleiner geworden.

Basic-Fit Tilburg Centum
Uitbreiding Basic-Fit (begane grond)

Verschillende zones

Basic-Fit Tilburg Centrum is opgedeeld in verschillende zones. Deze zijn na de verbouwing ruimer opgezet en opnieuw ingedeeld. De bovenverdieping is puur gericht op cardio en de benedenverdieping op krachttraining. De benedenverdieping bevat onder andere een Freeweight Zone, Functional Zone (met rubber vloer), Strength Zone en Freeweight Light Zone. Ook nieuw is de (kunst)grasmat, perfect voor het duwen en trekken van een zware slee. Op de bovenverdieping vind je onder andere een Cardio Zone en Stretch Zone.

Basic-Fit Tilburg Centrum
Nieuwe grasmat
Basic-Fit Tilburg Centrum
Nieuwe zone benedenverdieping

Openingstijden

De vernieuwde locatie opent op maandag 27 mei, maar is dan nog niet 24 uur per dag geopend. Vanaf 3 juni kan je wel weer dag en nacht sporten. De openingstijden van 27 mei tot en met 2 juni zijn als volgt:

  • Maandag 27 t/m vrijdag 31 mei: 07.00 – 22.30 uur
  • Zaterdag 1 en zondag 2 juni: 09.00 – 16.00 uur

Let op: de eerste week van opening is de fietsenkelder op de Heuvel gesloten. Zorg dus dat je je fiets ergens in een van de (daarvoor bestemde) fietszones of fietsenrekken plaatst. Fietsen voor de deur zullen namelijk worden weggehaald!

Basic-Fit Tilburg Centrum
Nieuwe apparatuur

Reageer op dit bericht