Fototentoonstelling Koninklijk huis

Dhr Van Vugt uit Goirle maakt winnende foto: Koningin Beatrix bezoekt Textielmuseum.

De troonswisseling op 30 april a.s. is het uitgangspunt geweest van de fototentoonstelling die in de maand april te zien is bij VVV Tilburg aan de Nieuwlandstraat 34. Deze tentoonstelling staat in het teken van bezoeken van de Koninklijke familie aan Tilburg.
VVV Tilburg deed een oproep om digitaal de leukste foto's in te sturen gemaakt van bezoeken die Koningin Beatrix, Prins Willem Alexander en Prinses Maxima aan Tilburg hebben gebracht.

De jury bestaande uit drie professionele fotografen, Raldo Neven, Ton van Rooij en Wilfried Scholtes heeft een keuze gemaakt. De winnende foto is een afbeelding van Koningin Beatrix die het Textielmuseum bezoekt en is gemaakt door de heer Van Vugt uit Goirle. De heer Van Vugt ontvangt een binnenstadswandeling met vorstelijke lunch bij Prins Heerlijk voor vier personen. De tweede prijs gaat naar mevrouw Van den Dries- Kroezen uit Tilburg met de foto van een zwaaiende Prinses Maxima. De heer Van Oevelen uit Tilburg met een foto van toen nog Prinses Beatrix in een onderonsje met Prins Claus wint de derde prijs. Beide ontvangen een
binnenstadswandeling met koffie en gebak voor twee personen.

De fototentoonstelling met de winnende foto's zijn nog te bezichtigen tot 4 mei.