Frühschoppen ‘met je Hart’ tijdens het Oktoberfest Tilburg

Frühschoppen

De zaterdagavond van Oktoberfest Tilburg is compleet uitverkocht en de kaartverkoop voor de vrijdagavond gaat ook erg hard. Iedereen die beide avonden niet kan maar toch wil meegenieten van dit über Deutsche festijn, of er gewoonweg geen genoeg van krijgt, kan op zondag 11 oktober nog komen Frühschoppen.

Perfecte afsluiter

Een perfecte afsluiter van 4 dagen Spaß. De Koepfelhalle barst dan nog één keer uit haar voegen tijdens een sehr gemütliche Party voor het hele gezin. En, niet geheel onbelangrijk: de entree is gratis! 

Dit jaar gaan we voor de derde keer Frühschoppen in Tilburg. Een niet te missen feest voor jong en oud. De Walddrum musikanten uit Tilburg zijn dan ook een graag geziene gast. Vanaf 11.00 uur ben je van harte welkom.

Große Alpen Party

De afsluiting dit jaar wordt weer een groot Alpenfeest; één grote volkstümliche show! Zo kun je genieten van Ohne Gewähr, het best te omschrijven als ’bratwurstundjodeljubeltroebelheiterkeit Musik’, afgewisseld met Die Original Alpengeier uit Duitsland. Echte traditionele Oberkrainer Volksmusik!

Gratis Entree

De entree is, zoals dat hoort bij het Frühschoppen, gratis! Ook voor de kleintjes is er van alles geregeld, zodat je met het hele gezin kunt komen. Het Frühschoppen begint om 12.00 uur en zal duurt tot 19.00 uur. Een waardig einde van het Oktoberfest Tilburg 2015.

Senioren

Samen met Stichting EET met je hart heten we deze ochtend de Tilburgse senioren een speciaal welkom, zodat zij onder het genot van een lekkere hap en een drankje gezellig kunnen meedeinen op de muziek.

EET met je hart zet zich in voor kwetsbare ouderen die nog moeilijk de deur uitgaan en weinig mensen ontmoeten. EET met je hart organiseert daarom samen met lokale horeca, bedrijven en zorginstellingen waardevolle ontmoetingen voor deze ouderen.

Het doel is dus ook om de ouderen samen te laten genieten van een bijzondere ochtend tijdens een bijzonder festijn.