Nieuws

fuiknacht
Let op! Dit artikel is al 567 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Fuiknacht: tropisch heet nazomeren met een bucket in je hand

Op de Antillen is Fuikdag al jaren een grote hit. Daarom brengt de Studio dit hete feest vrijdag 29 september voor de tweede keer naar Tilburg! Ben jij toe aan een avondje tropische sferen, musica latina, buckets, Desperado’s en palmbomen? Dan weet jij waar je moet zijn!

Fuiknacht

Na de superzwoele eerste editie van vorig jaar keert Fuiknacht terug naar Studio met niemand minder dan de boys van Fiesta Macumba. Fiesta Macumba maakt al jaren het nachtleven in heel Nederland onveilig met het inmiddels bekende recept: dansen, flirten en genieten van de lekkerste Musica Latina, van toen en nu!

Wat staat je te wachten? Een poolbar waar je buckets haalt, drie latin georiënteerde dj’s, heel veel tropische drankjes en als klap op de vuurpijl het enige echte Fiesta Macumba Soundsystem! Met Fuiknacht ben je voor één avond weer terug in je tropische vakantieoord.

Line-up

  • Fiesta Macumba: zij bombarderen de dansvloer met een molotovcocktail van exotische geluiden: merengue, pachanga, reggae, tropical bass, cumbia, kuduro, bachata, favela funk, reggaeton, latin hiphop, afro, salsa en meer. Alles wordt in de blender gegooid met een dampende dansvloer als resultaat.
  • Dj Sueside: Tilburgs finest. Met hem ben je altijd verzekerd van een groot feest.
  • Le Blanc: deze dj heeft een voorliefde voor latin en Antilliaanse muziek. Zijn nummer 1 zomerplaat van 2017 zegt al genoeg!

Praktische informatie

Zet vrijdag 29 september maar vast in je agenda als je terugverlangt naar die heerlijke zomerse dagen. In de Studio op de Korte Heuvel kun je van 22.00 tot 04.00 uur genieten van fijne muziek en heerlijke drankjes. Let op: voor het feest geldt een minimumleeftijd van 18 jaar.

Wil jij op de hoogte blijven van Fuiknacht? Check dan het Facebookevenement.

Reageer op dit bericht